12th October Big Billion Day Game Answers : Big Billion Game Day 3

Rate this post

12th October Big Billion Day Game Answers : Big Billion Game Day 3 :  Big Billion Day Game Answers : FlipKart The Big Billion Game Free Rs. 100 FlipKart Voucher : The Big Billion Game Free Rs. 100 Flipkart Voucher : Big Billion Days Game Answers : The Big Billion Game Answers

Contents

Download Flipkart App

The Big Billion Game  12th October

Steps To Follow :

1. First Download Updated Flipkart App By Click Here.
2. Once you open App, you can see Big Billion Game banner, just click on it.
3. Now Scroll Down to Play The Game & Answer the Questions 😉

Day 3 –

Question 1 – Baba Gurmeet Ram Rahim Singh Insaan made his acting debut in this film. Drag & Drop the movie DVD 

Answer – MSG : The Messenger

Question 2 – This perfume series is inspired by cricket’s Captain Cool. Drag & drop a perfume from this collection

Answer – 7 by M S Dhoni Energy EDT – 100 ml

Question 3 – Priyanka Chopra played an Olympic medallist in this movie. Drag & Drop the DVD.

Answer – Mary Kom

Question 4 – Galileo invented this. Drag & Drop the product.

Answer – Celestron Land and Sky 40TT Refracting Telescope

Question 5 – This Superhero film revolves around Tony Stark. Drag & Drop the limited edition set of this movie.

Answer – Iron Man 3 (Box-Set) (Limited Edition)

Question 6 – In this game, there are elephants, horses, camels. Drag & drop the Funskool branded version of the game.

Answer – Funskool Chess Board

Question 7 – Amith Tripathi wrote this historical fiction series. Drag & drop the English hardcover version of the first book in this trilogy.

Answer – The Immortals of Meluha: The Shiva Trilogy: Book 1

Question 8 – This gives better directions than your wife/husband. MapMyIndia manufactures this. Frag & drop the product.

Answer – Mapmyindia LX355 GPS Device

Updated 12 october : Day 3 Answers The Big Billion Day Game : 12th October Answers – Big Billion Days Game : The Big Billion Game Free Rs. 100 Flipkart Voucher : Play Flipkart The Big Billion Game and First 3,000 Winners get Rs. 100 Flipkart voucher. Answer all 3 rounds fastest to win a free holiday. To get this offer, Please checkout below mention steps.

GOSF SALE

GOSF Sale is India's Best Online Coupons/Deals Site in India to find Best Deals, Daily Deals, Shopping Deals,promotions, lowest price items and much more.

GOSF 2023 SALE
Logo
Enable registration in settings - general